SEO-YRITTÄJYYS

SEO-verkosto on kasvanut jo yli 200 aseman laajuiseksi. Verkostoomme kuulu jo yli 35 % omistajakauppiaista. Pitäisikö sinunkin lähteä mukaan?

Kasvua tekemään otamme mukaan itsenäisiä yrittäjiä ja yhteistyökumppaneita, joilla on oma tontti tai liikepaikka: Jakeluasema, huoltoasema tai automaattiasema / tontin kaavamerkintänä huoltoasematontti LH tai polttonestejakelun salliva "pj".

SEO on kauppiaiden hallitsema ja alkuperäinen, suomalainen öljy-yhtiö. Omistus on aina ollut kauppiaiden omissa käsissä. SEO:n sopimukset ovat kauppiaille kokonaisuutena onnistunut ratkaisu.

SEO-kauppiaalle syntyy lisäarvo oikein toteutetun, toimivan työnjaon ja Suomen markkinoilla vuodesta 1978 tunnetun, jäljittelemättömän ja aidosti kauppiaslähtöisen toiminnan ansiosta. SEO-kauppiaat päättävät itse tuotteiden hankinnan, jakelun ja hinnoittelun ratkaisuista. Tähän perustuu SEO-verkoston itsenäisyys ja riippumattomuus.

Huoltoasemayrittäjä! Tee itsenäinen ratkaisu ja tule kumppaniksi SEO-verkostoon.

Ota yhteyttä:

Juha Tikka
kenttäpäällikkö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 40 734 5540

Tuomas Puronen
aluepäällikkö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 40 830 8272

Suomalaisen Energiaosuuskunnan verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.