Satu: Toimintaa

Inkojen alkulähde Peru on käyty ja katsastettu ja hyvillä mielin sieltä palattu. Kauden avaus maailmancupissa starttasi kivasti ja  pääsin semifinaaleihin kahdeksantena. Siinä pystyin yhden pykälän nostamaan sijoitustani -seitsemäs.

Perun jälkeen kerkesin jo käymään Italian maaperällä ja siellä myös mukavaa positiivista tekemistä. Maailmancupin kisassa jälleen sijalta kahdeksan semifinaaliin, mutta nyt oli parenpi nousu sijalle neljä. Yhden kiekon verta likaa ohimenneitä, jotta ainakin pronssi olisi ollut varma.                                                                                     Seuraavaan kisaan vaan jäi isompi nälkä ja toivottavasti sen kolon pystyy täyttämään. Kun hyviä onnistumisia tulee, niin se luo siihen tekemiseen uutta puhtia ja rutistusta. Seuraava maailmancupin kisa käydään toukokuun lopun puolella Azerbaizanissa -Bakussa Sinne suunta ja hyvää tekemistä jatkamaan.

Mutta olemme myös SEO:n energiatiiminä toimineet. Meillä oli toimintapäivä Kosken SEO:lla. Me energiaa-tiimiläiset tutustuimme päivän ajan siihen mistä se suomalaisen SEO yrittäjän arki koostuu. Miten asemalla valmistaudutaan tulevaan päivään, mitä erinäisiä työtehtäviä kyseisellä Kosken SEO-asemalla tehdään ja  tietysti pääsimme osallistumaan aseman toimintaan.

Avatessasi huoltoaseman kahvilan oven juuri paistettujen leivonnaisten ja pullien tuoksu saapui vastaan. Pöydistä kantautui iloista puheen sorinaa -tunnelma oli hilpeän kepeä. Siispä Suomessa, suomalaista ja suomalaisittain. Jakaannuimme niin, että Henkan kanssa otimme autopuolen omaksemme ja Kristiina jäi kyökkiin.                           Huollon puolella oli auto, johon piti suorittaa öljynvaihto. Siinä oikeasti hieman luistimme alusta ja olimme siinä puhtaammalla osuudella mukana eli pohjaproppua kiinni ja uudet öljyt tupaan. Lopuksi tarkistimme mittatikusta öljyn riittävyyden.

Pääsimme testaamaan myös, kuinka vaihdetaan renkaat toisille vanteille. Kone siinä työn tietysti teki, mutta ei sekään tehnyt sitä ilman tekijää. Opastus oli meille huipputasoa ja oikeasti kerran näytettynä selvisimme työstä.                  Asiakkaan kurvatessa bensatankille autoimme heitä tankkaamalla heidän autonsa niin kuin ennen muinoin, kun oli vielä asemia, jossa tultiin tankkaamaan.

Päivä oli toiminnan täyteinen ja niin erilainen kuin normaali päivämme.Kaikilla oli hauskaa ja siitä erityiskiitokset aseman pitäjille SEO Koski TL. Huippu hyvä tiimi.

 

Alla olevasta linkistä voit katsoa päivämme kulkua. Videon päivästä on  koostanut @hnrifi ja kuvat @alinauotila/@hnri.fi

https://www.youtube.com/watch?v=NQU509hJZxo

                                                                    Mukavaa alkanutta toukokuuta

                                                                                               -satu-