Lämmitysöljyä joustavasti ja nopeasti

Toimitamme laadukasta, Suomessa jalostettua lämmitysöljyä haluamaasi osoitteeseen. Säiliöautotoimituksemme ovat joustavia ja pyrimme tekemään toimituksen niin nopeasti kuin mahdollista. Öljy toimitetaan suoraan SEO-kauppiaan omalla säiliöautolla tai Suomen kattavan kuljetusverkoston kautta.

 

Tilaa lämmitysöljyä

Hae postinumerolla ja saat päivän hinnan. Päivän hinnan päälle ei tule toimitusmaksua.

Minulla on jo SEO Lämpö -tunnukset

Kirjaudu ja tilaa

Tilaa lämmitysöljy ajoissa

Myymme laadukasta Suomessa jalostettua polttoöljyä lämmitykseen ja moottorikäyttöön. Verkkokaupastamme polttoöljyn tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Rekisteröitymällä tai kirjautumalla SEO Lämpö -käyttäjäksi saat polttoöljyn aina edullisempaan hintaan.

Tarkista päivän hinta laskurillamme ja tilaa polttoöljy heti, niin saat sovittua säiliön täytön sinulle sopivaan ajankohtaan.

Lämmitysöljyn hinta

Lämmitysöljyn hinta perustuu raakaöljyn maailmanmarkkinahintaan ja siksi öljylitran hinta vaihtelee lähes päivittäin. Lisäksi talvilaatuisella ja kesälaatuisella lämmitysöljyllä on omat hinnoittelunsa. Oikean laadun valintaan vaikuttavat mm. öljysäiliön sijainti ja öljyn lämmityslämpötila.

Voit tarkistaa päivän hinnan kätevästi sivuillamme olevan haun avulla, josta näet samalla myös lähimmän SEO-kauppiaan yhteystiedot.

Säiliöauton saapumista odotellessa

Jotta öljyn toimitus sujuisi ongelmitta, kannattaa tarkistaa ja hoitaa kuntoon muutama asia pihassa ja säiliössä viimeistään siinä vaiheessa, kun tilaus on tehty.

Huolehdi, että säiliöautolle on riittävästi tilaa saapua pihaan ja että se pääsee esteettömästi 20 metrin päähän täyttöpaikasta. Auto tarvitsee 3 – 4 metrin levyisen reitin ja talviaikaan on myös muistettava lumenluonti riittävän isolla alueella. Täyttöletkun pituus on 30 metriä ja se pitää saada vedettyä täyttöputkelle mahdollisimman suorana.

Täyttölaitteiden on oltava asianmukaisessa kunnossa ja täyttöputken sijaittava oikein, jotta täyttö voi tapahtua turvallisesti. Tarkista, että ylitäytönestin on kunnossa. Nykyohjeistuksen mukaan säiliössä tulisi olla ns. Camlock-liitin, jonka tarvittaessa voi öljypoltinasentaja asentaa vanhanmallisen kynsiliittimen tilalle.

Itse öljysäiliön kunnosta tulee huolehtia muutenkin kuin öljytoimituksen lähestyessä ja mm. puhdistuttaa se säännöllisesti. Säiliön arviokilvestä löytyvät tiedot öljysäiliön iästä ja tarkastuksista.

Lataa SEONappi

Lataa SEONappi ja suosi suomalaisen, paikallisen, yrittäjävetoisen sekä uusiutuvan polttoaineiden jakeluketjun palveluita!

Kirjautumalla sovellukseen saat kännykkääsi kattavat SEO:n palvelut
• Mobiilitankkaus
• SEO Lämpö
• Rahanarvoiset edut
• Reittisuunnittelu
• Suosikkiasemat

Tutustu SEONappiin

LAtaa sovellus

Sovellus on ladattavissa Googlen Play -kaupasta ja Applen App Storesta.