Suomalainen ja ympäristöystävällinen sähköauton lataus

Pääliiketoimintamme on fossiilisten polttoaineiden jakelu, mutta olemme mukana ilmastotalkoissa ja haluamme omalta osaltamme kulkea kohti ympäristöystävällisempiä polttoainevaihtoehtoja. Biokaasuasemien lisäksi olemme aloittaneet sähköautojen latausverkoston rakentamisen. Tavoitteenamme on luoda kattava ja monipuolinen pikalatausverkosto, joka on merkkiriippumaton sekä toimii sähköautojen lisäksi ladattaville hybridiautoille.

Sähköauton lataus SEO-asemalla tehokkaasti ja turvallisesti

SEO sähköauton lataus soveltuu kaikille yleisimmille sähköautoille ja ladattaville hybridiautoille merkistä riippumatta. Olemme kiinnittäneet huomiota erityisesti latausnopeuteen ja sähköauton latauksen turvallisuuteen. Kuormantasaus, lataustehon jakaminen ja latausajan optimointi takaavat helpon sekä nopean sähköauton tai ladattavan hybridin latauksen samalla kun asioit SEO-asemalla.

Tervetuloa testaamaan SEO sähköauton lataus -palvelua

Meillä voit ladata sähköauton.

SEO Sodankylä

Rovaniementie 3
99600 Sodankylä
016-615421

Siirry aseman sivulle

SEO TIAINEN

Sodankyläntie 6810
97540 Tiainen
0500-350735

Siirry aseman sivulle

Sähköauton lataaminen

Sähköautoilun suosio on kasvamassa. Tarjoamme sähköauton latausta sähköautoille ja ladattaville hybridiautoille. Pikalataus ominaisuus mahdollistaa nopean ja tehokkaan sähköauton latauksen. Latausasemmillamme onnistuu yhden tai useamman sähköauton lataus samanaikaisesti.

Laajennamme SEO sähköauton lataus -palvelua asema kerrallaan. Tavoitteenamme on luoda kattava ja merkkiriippumaton sähköautojen sekä ladattavien hybridiautojen latausverkosto.