SEO – Vastuullisella tiellä vuodesta 1978

Suomalainen Energiaosuuskunta, SEO  on vuonna 1978 perustettu itsenäisten kauppiaiden omistama polttoaineiden jakeluketju. SEO on yli 230 aseman Suomen kattava verkosto, jossa yrittäjäkauppiaat palvelevat paikallisesti aina Nauvosta Nuorgamiin. Toimintaamme ohjaavat arvot suomalainen, paikallinen, yrittäjävetoinen ja uusiutuva.

Haluamme osaltamme rakentaa vastuullista yhteiskuntaa. Meillä siihen liittyvät teot näkyvät liiketoiminnan vastuullisuutena, ympäristön huomioimisena ja työntekijöistä huolehtimisena.

Rehellinen ja vastuullinen

SEO:n liiketoiminta noudattaa voimassaolevia lakeja ja asetuksia. Meille on tärkeää, että liiketoimintamme prosessit ovat mahdollisimman läpinäkyviä asiakkaillemme ja pystymme lunastamaan antamamme arvolupaukset. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme tulevaisuudessa vielä nykyistäkin paremmin.

Ihmiset ovat liiketoimintamme sydän. Haluamme olla innostava ja reilu työyhteisö, jossa työntekijämme pääsevät kehittämään omaa osaamistaan monipuolisten työtehtävien kautta.

Paikallinen ja yrittäjien oma

Suomi on pitkien etäisyyksien maa, joten auto on monelle arjen sujuvuuden elinehto. Meistä on vastuullista palvella asiakkaita paikallisesti parhaiten toimivalla konseptilla. Pienemmillä paikkakunnilla SEO voi olla sen ainoa palvelupiste, jolloin monipuolinen palvelutarjonta korostuu.

SEO:lla ilmasto- ja ympäristövastuuta on huolehtia, että jakeluasemamme täyttävät tiukat ympäristövaatimukset ja että polttoaineiden toimitus tapahtuu turvallisesti. Haluamme omalta osaltamme pyrkiä kohti yhteiskunnan hiilineutraaliustavoitteita ja etsimmekin jatkuvasti vaihtoehtoisia ratkaisuja uusiutuvien tuotteiden lisäämiseksi.

Biokaasu

Ensimmäiset biokaasuasemamme avattiin vuonna 2020 Ala-Temmekseen ja Oulun Kaakkuriin. Vuoden 2023 aikana biokaasuasemaverkostomme täydentyy, kun Alavudelle, Tuurin kyläkaupan yhteyteen avataan uusi biokaasuasema.

Avainlippu

Meille on myönnetty Avainlippu-tunnus suomalaisesta työstä. Ostamalla suomalaisen SEO:n polttoaineita ja palveluita työllistät maakuntamme ammattilaisia.

100% suomalainen

SEO on 100% itsenäisten polttoainekauppiaiden omistama polttoaineiden jakeluverkosto. Myymme ainoastaan Suomessa jalostettuja polttoaineita.

Vastuu

Suosimme mainosmateriaalien hankinnoissa paikallisia ja vastuullisia kumppaneita. Messuständit on tehty 100-prosenttisesti biohajoavasta kierrätettävästä pahvista. Käytöstä poistetuista mainosbanderolleista olemme teettäneet kestokasseja ja ensiapulaukkuja, jolloin ne ovat päässeet uudelleen hyötykäyttöön.