KUULUMISIA ROAD TRIPILTÄ!

Juhannusviikon maanantaina oli jälleen toimarin aika suunnata road tripille ja kääntää auton nokka kohti pohjoista. Aamun klo 4.00 startti vaati kahvikupin, jos toisenkin. Jotta auton rattiin hyppäsi varmasti virkeä toimari, piti matkalle ottaa mukaan vielä luotto SEO-termosmuki täynnä SEO-kahvia. Heti aamusta siis SEO-henki käyntiin. Kello 5.00 olinkin jo Kuhmalahden asemalla ja klo 6.00 Ruovedellä. Näiden asemien jälkeen matka jatkui Pohjanmaan ja Perämeren pohjukan kautta Länsi-Lappiin Pelloon, jonne saavuin klo 20.00. Matkan varrelle mahtui mm. vierailut Vetelissä, Tervajoella, Teerijärvellä, Lehmäjoella, Iissä, Keminmaalla ja Torniossa. Tiistaina kartoitimme Länsi-Lappia yhdessä kauppiaiden Reijo ja Mika Mäen kanssa. Tutustuimme Pellon, Ylläsjärven ja Sieppijärven SEO-asemiin. Koko päivän kestäneelle paluumatkalle keskiviikkona kohti Hattulaa lähdin klo 9.00 ja matkalle mahtui myös useampi asemavierailu. Kävin mm. Ala-Temmeksessä, Tyrnävällä, Paavolassa, Rantsilassa ja Pyhäsalmella. Tällä reissulla asemavierailuja kertyi 25 kappaletta – kokonaismäärä on jo 128 asemavierailua. Heinäkuun viimeisellä viikolla road trip jatkuu edelleen pohjoisessa ja tällä kertaa suuntana on Jäämeri.

Tälläkin kertaa road trip jätti minulle hyvät fiilikset, että toimintamme kehittyy oikeaan suuntaan ja yhdessä tekemällä pääsemme vielä pitkälle! On hyvä huomioida, että perinteisempien palvelujen lisäksi kauppiaillamme ja heidän työntekijöillään on paljon tietämystä oman alueensa matkailu-, virkistys- ja harrastustoiminnasta, joten heiltä kannattaa kysellä vinkkejä esimerkiksi parhaista kalavesistä tai vaellusreiteistä. Toinen minua ilahduttanut asia oli huomio siitä, että verkostomme on tiheä pohjoisessa, vaikka etäisyydet toki ovat pitkiä. Positiivinen asia oli myös, että teiden kuntoa on ryhdytty parantamaan. Edelleen voi kuitenkin sanoa, että sillä saralla töitä riittää.

Road tripin tunnelmien myötä haluan toivottaa kaikille kauppiaillemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää kesää! Muistakaa ajaa varovasti ja poiketa SEO-asemilla!