Tervehdys beach volley parista!

Olemme Oona Ojala (-01) ja Emma Tenhunen (-99) Jyväskylästä. Pelaamme beach volleyta ja kilpailemme aikuisten SM-kiertueella. Meillä molemmilla on vahva lentopallo- ja beach volley-tausta ja aloitimme pelaamaan aikuisten kiertueella yhdessä viime kesänä. On suuri kunnia saada SEO yhteistyökumppaniksi tänä vuonna.

Kilpailukaudelle olemme aloittaneet valmistautumisen helmikuussa Jyväskylään avatussa beach volley sisähallissa, Beach&Jump Parkissa. Kehittymisen kannalta on suuri etu, että pääsemme treenaamaan beach volleyta ympäri vuoden. Valmentajanamme toimii kansainvälisesti kaksoissiskonsa kanssa menestynyt beach volley pelaaja Emilia Nyström.

Huhti-toukokuussa kilpailukauteen valmistautuminen on pääosin tapahtunut ulkomailla. Huhtikuun lopussa olimme viikon mittaisella leirillä Kyproksella, jossa valmentajanamme toimi Emilian sisko Erika Nyström, sekä muita kyproslaisia huippuvalmentajia. Pääsimme treenaamaan ja pelaamaan kyproksen lupaavimpien parien kanssa. Leirillä menimme paljon eteenpäin pelillisesti hyvän valmennuksen ja kovan treenimäärän ansiosta.

Toukokuun alussa olimme viikon mittaisella leirillä Turkissa ja siellä valmentajanamme toimi Suomen juniorien maajoukkuevalmentaja Toni Vahela. Treeniseurana meillä oli Nette Tuominen sekä Ida Sinisalo, jotka jatkoivat leiriltä pelaamaan aikuisten World Tourille. Leiri oli hyvin tärkeä kesän kannalta, sillä kuumaan pelisäähän kestää hetki tottua. Vahelan opeissa pelaamisemme meni taas paljon eteenpäin ja toi varmuutta kesän pelejä varten.

Turkin leirin jälkeen pääsimme myös edustamaan Suomea aikuisten Pohjois-Euroopan alueen Nevza-turnaukseen. Turnauksesta saimme paljon arvokasta kokemusta ja jo muutaman erävoitonkin. Tavoitteemme tulevalle kaudelle onkin päästä yhä useammin edustamaan Suomea kansainvälisiin nuorten ja aikuisten kisoihin, sekä päästä mukaan aikuisten SM-finaaliturnaukseen ja edelleen viedä omaa peliä eteenpäin.

Yhteistyö SEOn kanssa auttaa valmistautumisessa kohti tärkeitä tavoitteita. Kiitos tuesta.