KORONAEPIDEMIASTA JOHTUVIEN POIKKEUSOLOJEN VAIKUTUS POLTTOAINEALAAN

Koronaepidemiasta johtuen ensimmäistä kertaa Suomessa rauhan aikana asetetut poikkeusolot rajoittavat toimintaamme. Koronaviruksesta (COVID-19) tuli maailmanlaajuinen vitsaus, jota vastaan me taistelemme yhdessä. Usein kuulemme lausahduksia, että yksilön teot eivät näy missään, mutta taistelussa koronavirusta vastaan, väitän meidän jokaisen ratkaisujen ja toimien olevan tärkeitä. Noudattaessamme yhdessä asetettuja rajoituksia huolehdimme siitä, että taudin leviäminen saataisiin Suomessa kuriin. Eläessämme poikkeusoloissa monella meistä on pelko omasta tai läheisten sairastumisesta ja vastaavasti huoli omasta taloudesta. Asiakasvirtojen tyrehdyttyä poikkeusolojen johdosta yritykset kamppailevat, jotta saisivat turvattua toimintansa jatkossa, kun joskus palaamme normaaliin elämään.

Koronaepidemian pysäyttämiseksi tehdyt rajoitukset näkyvät myös vahvasti polttoainealalla ja SEO:n toiminnassa. Ihmisten ollessa kotona erityksissä, on autolla liikkuminen vähentynyt (30-40%). Tähän päälle, kun lisätään ravintoloiden ja kahviloiden sulkeminen, on muutos todella dramaattinen. Me ja kauppiaamme teemme kuitenkin kaikkemme, jotta saisimme omalta osaltamme hidastettua epidemian leviämistä ja samalla turvattua SEO-asemien palvelutoiminnan myös jatkossa.

Kannustamme nyt kaikkia asiakkaitamme tukemaan omaa lähikauppiasta. Monet asemamme tarjoavat nyt herkullisia lounaita, noutoruokia ja kahviherkkuja take awaynä. Huolehdimme myös asemiemme säännöllisestä desinfioinnista, jotta jokaisella on turvallista tankata auto tarpeen vaatiessa. Haluan myös muistuttaa, että poikkeusoloista huolimatta pystymme toimittamaan lämmitysöljyt koteihin melko nopeasti.

Seuraamme aktiivisesti Suomen hallituksen tekemiä linjauksia rajoituksista ja sitoudumme noudattamaan niitä liiketoiminnassamme. Tiedotamme toimintaamme koskevista muutoksista nettisivuillamme ja henkilökuntamme on sitä varten, jos jokin asia askarruttaa tällaisina aikoina.

Noudattamalla yhdessä asetettuja rajoituksia selviämme tästä todennäköisesti nopeammin ja pienemmillä vahingoilla. Toiveissa on varmasti jokaisella, että pääsisimme nauttimaan kesästä normaalisti.

Poikkeusoloista huolimatta haluan toivottaa kaikille aurinkoista viikonloppua!

Arto Viljanen
toimitusjohtaja