SEO yhteistyöhön Viron suurimman huoltoasemaketjun kanssa

Ilokseni saan ensimmäisessä blogitekstissäni kertoa, että olemme aloittaneet yhteistyön Olerexin, Viron suurimman huoltoasemaketjun, kanssa. Yhteistyömme tavoitteena on tarjota jatkossa virolaisille ja muun Baltian alueen työmatkalaisille monipuolisempia palveluita. Ensimmäisessä vaiheessa asennamme hiljalleen Olerexin yrityskortteja käymään maksuvälineeksi asemillamme.

Olemme tehneet Olerexin kanssa yhteistyötä jo jonkin aikaa. Kipinä yhteistyöhömme syttyi UPEI (The voice of Europe´s independent fuel suppliers) -järjestön kautta. Yhteistyö tuntui alusta alkaen luonnolliselta, koska olemme molemmat kansallisia huoltoasemaketjuja, jotka jakavat saman arvomaailman. Kotimaisuus ja paikallisuus ovat erityisesti meitä molempia yhdistäviä arvoja. SEO on sataprosenttisesti suomalainen ja Olerex on sataprosenttisesti virolainen huoltoasemaketju. Yhteistyötämme puoltaa myös, että Turussa ja Helsingissä liikkuu paljon virolaista sekä muualta Baltiasta tulevaa rekkaliikennettä.

Tänään yhteistyömme konkretisoitui, kun Turun satamaan avattiin ensimmäinen SEO:n ja Olerexin yhteisväreissä oleva jakeluasema. Paikalla kävi runsaasti raskaan liikenteen ammattiautoilijoita sekä kuluttaja- asiakkaita. Avajaistunnelman nostatusta silmällä pitäen Kosken SEO:n Aila Lepistö leipoi herkullisen kakun, joka sai erityiskiitosta asiakkailta. Lisäksi tarjolla oli tietenkin jo perinteeksi muodostunutta Asikkalan lähteen SEO Energiaa- vettä. Monet ohikulkijat myönsivät, että eivät olleet aikaisemmin huomanneetkaan, että tässä on SEO:n tankkauspiste. Nyt asemaa voisi kuvailla myös ulkonäkönsä perusteella todella onnistuneeksi ja houkuttelevaksi asiakkaille.

Valitettavasti koronatilanteesta johtuen Olerexin edustajat Antti Moppel, hallituksen puheenjohtaja ja Vadim Kõllomets, kansainvälisen liiketoiminnan johtaja, eivät päässeet osallistumaan avajaisiin. Turun sataman aseman lisäksi Olerex-kortti otetaan nyt alkuun käyttöön kahdellatoista SEO-asemalla, joilta voi ostaa myös yksityishenkilönä polttoainetta, koska maksuvälineinä on SEO- ja Olerex-yrityskorttien lisäksi pankki- ja luottokortit sekä lähimaksu.

Tuomas Puronen
aluepäällikkö