SEO ja JPY yhteistyöhön

Suomalainen Energiaosuuskunta (SEO) ja Jalkapallon Pelaajayhdistys tekevät jatkossa tiivistä yhteistyötä.

SEO:n huoltoasemaverkosto on joustava kokonaisuus, jossa SEO-kauppiaat toimivat omia asiakkaitaan paikallisesti parhaiten palvelevalla tavalla. SEO:n asemaverkosto on tällä hetkellä yli 200 aseman suuruinen kattaen asemat Suomenlahden rannalta aina Lapin Nuorgamiin saakka.

JPY pyrkii parantamaan urheilijoiden sijoittumista työelämään jo peliuran aikana, peliuran päätyttyä tai sen lähestyessä loppuaan, ja etsii Job4Player-ohjelmansa kautta työnhakijakandidaatteja SEO:lle.

– Yhteistyö antaa SEO-kauppiaille helpon tavan löytää työvoimaa akuuttiin tarpeeseen, kertoo SEO:n toimitusjohtaja Arto Viljanen.

– Urheilijat ovat tunnollisia ja motivoituneita työntekijöitä, joille pelaajaura on antanut hyvät pohjat muun muassa vastuunkantoon, kunnianhimoon sekä tiimityöskentelyyn, Viljanen jatkaa.

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen alla on noin 1600 pelaajaa huippusarjoista.

– JPY haluaa auttaa pelaajia löytämään sopivia tapoja yhdistää peliuraa opintoihin sekä pelikenttien ulkopuoliseen työelämään. Ns. kaksoisuraan voi liittyä opintoja tai töitä eri muodoissa. Olennaista on, että miten niitä voidaan tehdä peliuran ehdoilla. SEO on meille tähän todella hyvä yhteistyökumppani ja lähdemme yhteistyön tiimoilta jalkauttamaan SEO:n mahdollisia työpaikkoja jalkapalloilijoiden tietoisuuteen, JPY:n Player Development Manager Aku Tervaniemi toteaa.