Satu: Korean keväässä

CHANGWONIN KEVÄT, ETELÄ-KOREASSA ON LÄMMIN TUULEN HENKÄYS JA AURINGON PAISTE. RUSKETUSRAITOJA ON HELPPO HANKKIA, MUTTA TÄNNE EI OLE TULTU RAITOJA HAKEMAAN, VAAN ”SULKIA HATTUUN”.
”SULKIA HATTUUN”, MUTTA EI HELPOLLA. HELPOMPI ON OPPIA KOREA KIELELLÄ SANA -KIITOS  – 감사.

ITSE CHANGWONISSA EI NÄHTÄVYYKSIÄ KERKEE KATSELEMAAN, NIIN KUIN EI YLEENSÄKÄÄN MILLÄÄN NÄISTÄ REISSUISTA. HELPOITEN NÄHTÄVYYDET KOKEE, KUN AUKAISEE KIRJAN KANNET JA KÄÄNTÄÄ SIVUJA.

MITEN KÄVI SULKIEN KANSSA-ARGHH…ARGHH… OLYMPIALAISTEN MAAPAIKKA MENI KUUDENNELLE TULOKSISSA JA MINUN SIJALUKUNI OLI OLLA SE SEITSEMÄS. PÄÄSIN UUSIMAAN FINAALIPAIKASTA VIIDEN MUUN AMPUJAN KANSSA JA HETI UUSINNAN ENSIMMÄINEN KIEKKO OHI. KARMAISEVAA, ETTEI YHTÄÄN HYVÄÄ ONNEA JA TUURIA SATTUNUT SILLE KIEKOLLE, VAAN TULOS NOLLA JA ULOS.

MAAPAIKAN SAAMINEN OLI ENEMMÄN KUIN LÄHELLÄ, SILLÄ KUUDESTA FINAALIAMPUJASTA JO NELJÄLLÄ OLI PAIKKA AMMUTTU JA NÄIN HE EIVÄT SITÄ UUDESTAAN VOI HANKKIA, JOTEN 2 PAIKKAA MENI TULOSLISTASSA AMPUJILLE, JOTKA EIVÄT SITÄ OLLEET VIELÄ LUNASTANEET.
MAAPAIKKOJA VOI SAADA AINOASTAAN 2 / MAA.

KIRPAISI KYLLÄ KOVIN, MUTTA EI MUUTA KUIN TAITOJA HIOMAAN JA UUTTA YRITYSTÄ. PERIKSI EI SUOMALAINEN ANNA. NIIN KAUAN KUN ON MAHDOLLISUUKSIA, NIIN KAUAN YRITETÄÄN.

TÄSSÄ ON MUUTAMA KOTIMAAN KISA VÄLISSÄ JA SEURAAVA PAIKAN TAVOITTELU ON MAHDOLLISTA EUROOPPA-GAMESEISSÄ; VALKO-VENÄJÄN MINSKISSÄ JUHANNUKSEN HUUDEILLA. PAIKKOJA ON JAOSSA YKSI JA TAVOITTELU TULEE OLEMAAN KOVAA. HELPOLLA SITÄ EI KUKAAN SAA, VAAN LAUKAUKSET ON OSUTTAVA.

PERJANTAINA ON OHJELMASSA VIELÄ PARIKILPAILU, JOKA ON UUTENA TOKION OLYMPIALAISISSA. SIIHEN EI OLE PAIKKOJA TÄÄLLÄ JAOSSA, MUTTA OTAMME TOKI OSAA KAHDEN JOUKKUEEN VOIMIN.

KOREA HILJENEE TARINAN OSALTA JA TOIVOTAN ANTOISAA KESÄÄ KAIKILLE

관해서  SATU