Antti: Maailmancupin kiertue

Tervehdys!

Talvi alkaa olla jo aika pitkällä, vaikka lunta ei juuri näy. Kirjoittelen tästä reissun päältä myös tällä kertaa. Olen matkalla Romaniaan kohti uusia maailmancupin kisoja. Kisat käydään siellä Rasnovissa. Paikka on itselle ihan uusi mäkirintamalla. Joten uskon, että mielenkiintoinen reissu on luvassa. Tarkoitus on lentää Bukarestiin, josta sitten järjestäjien kyydillä perille saakka. Helsingistä ei voinut lentää suoraan kyseiseen paikkaan, niin matka käy siten Munchenin kautta, jossa koneen vaihto.

Viime viikonloppuna oli talven ensimmäinen lentomäkiviikonloppu. Se meni hyvin, sillä sijoituin lauantaina kisassa kuudenneksi ja sunnuntaina yhdenneksitoista. Sunnuntaina toinen kierros peruttiin, mikä esti sen, että en päässyt 10. parhaan joukkoon. Vaikka toisella kierroksella oli jäljellä enää 3 miestä. Muuten olisin ollut tuloslistassa vähintään kahdeksas. Kuitenkin viikonloppu oli hyvä ja se lämmitti mieltä, koska kausi ei ole muuten ollut helpoimmasta päästä. Pisin hyppy siellä kantoin 225,5 metriä. Laskin myös, että sinä viikonloppuna tuli lennettyä yhteensä 1293 metriä. Siitä huolimatta, että perjantain harjoituksia ja karsintaa ei huonon sään takia käyty.

Romanian jälkeen kisataankin sitten Lahdessa. Lahdessa on luvassa peräti 3 kilpailua samana viikonloppuna, koska Rukalla peruttu kilpailu saatiin siirrettyä sinne. Itselle se sopii hyvin, koska olen monesti Lahdessa tykännyt hypätä.

Hyvää talven jatkoa!

-Antti