Yhteistyötä erityisryhmien urheilijoiden kanssa

FC Kuusysi:

”Meillä on erityislasten joukkue Erityiset, joka on kasvanut upeasti erityisesti parin viime vuoden aikana ja käsittää jo 18 pelaajaa. Erityiset voittivat kesällä 2023 Stadi Cupissa soft-sarjan mestaruuden.

Teini-ikäisten ja aikuisten joukkue on Erkkarit, joka on toiminut jo 20 vuotta. Joukkueessa on n. 25 pelaajaa. Erkkarit voittivat v. 2023 erityisryhmien SM-sarjassa hopeaa.

SEO-yhteistyö on erittäin arvokas asia myös erityisryhmien puolella.

Erityisjalkapallossa täytyy löytää keinoja, joilla voidaan kompensoida harrastuksen kuluja, joten tuki tulee hyvään tarpeeseen.”

Tomi Honkanen

Erityisliikuntavastaava

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

HJS/Pullerin Rohkeat Potkijat:

Joukkueen toiminta alkoi vuonna 2001. HJS perustettiin kolme vuotta aiemmin, vuonna 1999. Toimintamme tarkoitus on tarjota urheilun ja liikunnan iloa ja riemua kaikille Hämeenlinnassa ja lähikunnissa asuville erityisnuorille ja -aikuisille, jotka eivät esimerkiksi oppimisvaikeuksien tai kehitysvamman vuoksi pysty osallistumaan muiden juniorijoukkueiden toimintaan. Kokoonpanot koostuvat pääosin yli 15-vuotiaista, mutta mukana on ja on ollut nuorempiakin. Nuorin pelaajamme koskaan on ollut 9-vuotias.

Toiminta on pyörinyt keskeytyksettä perustamisesta lähtien. Tällä hetkellä meillä on kaksi joukkuetta: Kilpa ja Soft. Soft-sarja on Kilpa-sarjaan nähden hidastempoisempaa. Lisäksi Softissa pelaa sellaisia pelaajia, jotka tarvitsevat enemmän ohjausta.

Joukkueemme päälaji on jalkapallo, jonka parissa touhuamme kesäkaudella. Soft-joukkueemme saavutti ensimmäisen mitalin vuonna 2022 kun se sijoittui Sm-turnauksen lopputaulukossa sijalle 3. Samana vuonna Kilpa-joukkue voitti omassa lohkossaan hopeaa. Talvikaudella treenaamme pääosin futsalia ja satunnaisesti myös salibandya.

Koemme SEO-yhteistyön erittäin positiivisena ja arvokkaana. Yhteistyö on tuntunut ihmisläheiseltä ja sujuvalta. Arvostamme suuresti tätä yhteistyötä sekä saamaamme sponsoria. Toivomme omasta puolestamme pitkää jatkumoa tälle yhteistyölle.

Liikunta kuuluu kaikille

– siis aivan kaikille-

Anu Myllykangas

valmentaja

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨