Vuoden 2022 siisteyskampanjassa palkitut

Kuvassa Jukka Kotila

Alkuvuodesta 2022 käynnistettiin SEO:n omia- ja kauppiasasemia koskeva siisteyskampanja osana SEO:n vastuullisuusohjelmaa. Siisteyskampanjassa palkittiin joulukuussa 2022 kolme kauppapaikkaa seuraavilla kriteereillä:

SEO Hamari

Hamarin kauppias Tomi Vilenius on uudistanut Hamarinrannan kovalla kädellä. Ravintolan uudistamisen lisäksi aseman terassille on tehty katos, jossa viihtyy hyvin kylmempinäkin kesäiltoina uusien terassinlämmittimien ansiosta. Hamarinrannassa järjestetään kesäisin live-konsertteja ja erikoisuutena on järjestetty mm. elokuvanäytös veneilijöille. Paikkaa kehitetään jatkuvasti ja siisteyden merkitys on siten korostunut.

SEO Koskenkorva

Koskenkorvan jakeluasema on ollut persoonallinen nähtävyys aivan siitä lähtien kun se muuttui SEO-asemaksi. Jenkkityylinen sisustus on upea kokonaisuus ja se tuo letkeää tunnelmaa ravintolaan. Kauppiaat Susanne Mäki-Antila ja Marianne Koivunen pitävät siisteydestä ja puhtaudesta erityisen hyvää huolta sekä kehittävät jatkuvasti toimintaa.

SEO Vihanti

Vihannin kauppias Jukka Kotilalle on tärkeää, että jakeluasemalla on siistiä. Asiakkaiden on mukavampi tulla asemalle, kun siisteystaso mittarikentällä ja sisällä on taattu. Vihannin asemalla siisteyden lisäksi asiakkaita houkuttelee monipuolinen palvelutarjoama. Kahvilan lisäksi asemalta löytyy laadukkaat korjaamopalvelut, autoilutarvikkeet ja varaosat.

SEO onnittelee siisteyskampanjassa palkittuja kauppiaita ja kannustaa kaikkia SEO:laisia huolehtimaan jatkossakin asemien siisteydestä!