SEO on mukana tukemassa tyttöjen jalkapallojoukkuetta Special Olympics -kilpailuissa

Noin 7500 urheilijaa yli 190 maasta kokoontuu Arabiemiraattien Abu Dhabiin kehitysvammaisten Special Olympics -kesämaailmankisoihin 14.–21. maaliskuuta.
Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Special Olympics -maailmankisat järjestetään arabimaassa. Mukana on iso liuta maita – pääasiassa Afrikasta – jotka eivät ole koskaan aiemmin olleet mukana.

Suomi on ollut mukana aiemminkin, aina vuodesta 1993 saakka. Abu Dhabiin lähtee 70 urheilijan Sisujengi, jonka urheilijat kilpailevat 14 eri lajissa. Olympialaisten ja paralympialaisten tapaan Special Olympics -kesämaailmankisoja on vain joka neljäs vuosi, joten monelle suomalaisurheilijalle tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokemaan kehitysvammaisten urheilun suurin tapahtuma.

Suomalaisurheilijoita osallistuu mm. jalkapalloon, yleisurheiluun, judoon, purjehdukseen, melontaan, beach volleyhin, ratsastukseen, golfiin, tennikseen, keilailuun, rytmiseen voimisteluun, koripalloon, uintiin ja triathloniin.

Kilpailut alkavat 11.3. Abu Dhabin Zayed Sports -stadionilla tasoluokkittelukilpaililuilla ja varsinaiset kilpailupäivät ovat 14.-20.3.

SEO on mukana mahdollistamassa tyttöjen jalkapallojoukkueen osallistumisen Special Olympics -kilpailuun ja toivottaa tytöille tsemppiä kilpailuihin!