Arttu Lindeman SEO:n brändilähettilääksi!

Suosittu artisti ja youtubettaja, Arttu Lindeman aloittaa SEO:n brändilähettiläänä. Arttu on 21-vuotias lahtelaismies, kenen ensimmäinen, ”Läikkyy” nimellä kulkeva sinkku julkaistiin 2016 kesäkuussa. Elokuussa tulee viisi vuotta täyteen, kun Arttu julkaisi ensimmäisen youtube-videonsa. Vuonna 2016 Arttu valmistui ylioppilaaksi ja sen jälkeen hän on keskittynyt artistin ja youtubettajan uraansa.

Keikkojen myötä Arttu reissaa paljon ympäri Suomea ja pyysimmekin Arttua kuvailemaan itseään autoilijana: ” Oon aika average autoilija, en mikään kuumakalle, mutten myöskään ihan sunnuntai Shcumacher. Kilometrejä tulee 60 000km vuodessa. Kuitenkaan itse en aja kuin vain osan siitä, keikoilla meillä on kuski mukana”. 60 000 kilometriä vuodessa tarkoittaa myös montaa tankkauskertaa, joten Artulle on tullut hyvin tutuksi huoltoasemat vuosien varrella. Arttu kertoikin yrittäjänä suosivansa huoltoasemia, joiden takana olisi myös yrittäjä.

SEO on Artun valinta, koska SEO on perinteinen ja suomalainen homma, josta hän diggaa. Lisäksi hän arvostaa, että SEO:lla saa aina tuoretta kahvia ja ystävällistä palvelua.