Tervetuloa SEO:n blogiin!

Me SEO:lla etsimme aktiivisesti keinoja tarjota asiakkaillemme yhä enemmän uusiutuvia polttoaineita, jotka ovat ympäristöystävällisimpiä kuin perinteiset polttoaineet. Meille on erittäin tärkeää, että uusiutuvien polttoaineiden kehitys tapahtuu kotimaassamme ja pystymme täten yhä uudelleen täyttämään meidän tärkeimmän arvolupauksemme eli suomalaisuuden. SEO:lle arvolupaukset ja niiden täyttäminen on kunnia-asia.

Suomalaisuuden ja uusiutuvan lisäksi meille tärkeimmät arvot ovat paikallisuus ja yrittäjävetoisuus. Näiden arvojen toteutumisesta huolehtivat pääasiassa itsenäiset yrittäjäkauppiaamme. Meillä on tällä hetkellä 146 yrittäjäkauppiasta ja he tarjoavat asemillaan yksilöllistä palvelua. Polttoaineiden lisäksi SEO-asemilta löytyy muun muassa toinen toistaan herkullisempia kotiruokia ja leivonnaisia. Blogimme kautta avaamme yhä enemmän elämää SEOlaisena niin kauppiaiden kuin kuluttajien näkökulmasta.

Näin juhannuksen alla haluamme toivottaa teille rauhallista Juhannusta. Muistattehan että SEO-asemat tarjoavat mukavia virkistyshetkiä Juhannuksen ruuhkiin, joten kurvaa lähimmälle asemallesi ja pidä ansaittu ruokatauko tai herkutteluhetki!

 

Arto Viljanen
toimitusjohtaja
Suomalainen Energiaosuuskunta SEO