Satu: Arabiemiraatit ja kohteena Al Ain


Ken lämpöä hakee, sitä oli tarjolla Al Ainissa, jossa käytiin maailmancupin toinen osakilpailu. Ensimmäinen kisailtiin noin pari viikkoa sitten Meksikon Acapulcossa, jossa tuloksellisesti onnistuin aivan loistavasti. Hakkasin tauluun uudet peruskilpailun ME lukemat yy kaa koo (123). Tulos parani yhdellä kiekolla aiemmin olleeseen ennätykseen ja samalla paransin omaa ennätystäni kahdella kiekolla. Finaaliin jäi kuitenkin paljon korjaamista, jonka seurauksena sijoitus oli viides.

Ne kinkerit ovat nyt taakse jäänyttä ja nyt ladataan piiput kohti uutta suoritusta. Sää on oikeastaan karmivan lämmintä, sillä asteet huitelee 40 molemmin puolin ja tuulen virettä saa toisinaan itse puhallella. Neljällä radalla on katokset, mutta finaalirata, jossa ei sitä ole, niin aseen piippujen etutukkikin polttelee näppejä eli lämmöt nousee ampujalla ja aseella.

Harjotukset antoivat osviittaa tulostason kovuudesta ja niinhän siinä kävi-heikot jäivät jalkoihin. Oma aloitukseni 22 ei hurraata nostattanut ja kun siitä ei täysille sarjoille noustu, niin good bye ja tulos 116 oikeutti 20. sijaan 71 ampujan joukossa. Finaaliin mentiin 120 tuloksella.

Nyt kuudesta Tokioon oikeuttavista ”korteista” kaksi on käytetty, joten kohti uutta haastetta Koreassa toukokuun puolen välin hujakoilla ja paljon lisää osumia pakkaan matkaan.

  • Satu