SEO-blogi

Ajatuksia suomalaisen huoltamotoiminnan sisältä ja ulkoa.

Toimitusjohtajan road trip päättyi tältä erää

Väsynyt, mutta onnellinen - vanha urheilusanonta pätee hyvin tässäkin asiassa. Olen nyt kiertänyt kaikki 215 jakeluasemaamme vuoden 2018 aikana. Viimeinen etappi oli Lammille maanantaiaamuna.

Matkani aikana olen kohdannut SEO-kauppiaiden arjen niin talven paukkupakkasissa, keväthangilla, kesän lumossa kuin syksyn ruskassakin. Matkani on vienyt Lapin tuntureille, Suomenlahden saaristomerelle, Pielisen kansallismaisemiin, Pohjanmaan lakeuksille ja Sisä-Suomen metsäisille taipaleille. Vastaanotto eri puolilla Suomea on ollut lähes kaikkialla lämmin ja vieraanvarainen.

Toimitusjohtajalle vuosi on antanut paljon, ennen kaikkea sen ymmärtämistä, millaisessa ympäristössä ja minkälaisissa olosuhteissa kukin kauppias työtään tekee. Vain tosiasiat ymmärtämällä voidaan ketjun tulevaisuutta rakentaa. Viesti kauppiailta SEO:n toimistolle on kuultu ja ymmärretty.

Varmaa on vain se, että SEO:n pitää uudistaa ensin ajatteluaan ja heti perään toimintaansa muuttuva maailma ja sen asettamat haasteet huomioon ottaen ja ne voittaen.

Ensin on kuitenkin aika kokoontua SEO-kauppiaiden omiin 40-vuotisjuhliin Lahden Sibeliustalolle ensi lauantaina. Nähdään siellä!
 

SEO - UPEI:n täysjäsen
 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
14.12.2018
Suomalaisen Energiaosuuskunnan verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.