• SEO 40 vuotta!

  SEO 40 vuotta!

  1978-2018
 • SEO

  SEO

  Kotimainen ja paikallinen.
 • SEO

  SEO

  Yrittäjävetoinen ja uusiutuva.
 • SEO-kauppias

  SEO-kauppias

  on sitoutunut yrittäjä.
 • SEO

  SEO

  palvelee kaikkialla Suomessa.
SEO pallo120

Onhan lämmitysöljysäiliössäsi nokkavipuliitin?

Siirtymäaika päättyy 30.6.2018


SEO on tiedottanut lämmitysöljyä tilaaville asiakkaille ja SEO-kauppiaille, että tilaajia pyydetään tarkistamaan täyttöputken liittimen malli ennen seuraavaa lämmitysöljyn tilaamista. Vanhanmalliset (ns. sakaramalli) liittimet on vaihdettava lainmukaisiin kannellisiin nokkavipuliittimiin (Camlock-tyyppinen) 30.6.2018 mennessä. Jos kuljettaja ei voi olla varma turvallisesta täytöstä, sitä ei tehdä. Liittimen vaihto on edullisinta tehdä öljylämmityksen huollon yhteydessä.

Vanhempien omakotitalojen täyttöpaikoilla tapaa vielä vuosikymmeniä vanhoja ja käyttövarmuudeltaan epävarmoja sakaraliittimiä. Asiasta annettu kauppa- ja teollisuusministeriön päätös on vuodelta 1985, joten siirtymäaika on ollut pitkä. Ympäristövahinkojen välttämiseksi säiliöautojen täyttöletkut voidaan liittää jatkossa ainoastaan päätöksessä säädettyyn SFS 4429 -standardin mukaiseen liittimeen.

SEO myy Suomessa jalostettua lämmitysöljyä, johon ei tarvitse lisätä paljon mainostettuja erikoislisäaineita, vaan se palaa puhtaasti ja on täyttä energiaa sellaisenaan. Asiakkaan tärkein tehtävä on tietää, voiko säiliössä varastoida kesälaatua (maanalainen tai sisäsäiliö) vai onko käytettävä talvilaatua (kylmä ulkosäiliö).


Tilaa kuluttajan etukortti

Tilaa kuluttajan etukortti

SEO-asemat tarjoavat kuluttaja-asiakkailleen rahanarvoista etua käyttäessään SEO-etukorttia tankkauksen yhteydessä.

Tilaa tästä

Tilaa yrityskortti

Tilaa yrityskortti

Yritysasiakkaille SEO:lla on helppokäyttöinen yrityskortti. Lue lisää korteistamme ja tilaa omasi.

Tilaa tästä

Tilaa lämmitysöljyä

SEO Instagramissa

suomalainen_energiaosuuskunta
Maanantaina 17.9. SEO isännöi FC Lahti - HJK ottelua Lahdessa. #suomalainenenergiaosuuskunta #seo40vuotta #fclahti

Lue lisää

suomalainen_energiaosuuskunta
”Muistatko ajan, jolloin illalla tai viikonloppuisin piti mennä kioskille tai huoltoasemalle ruokaa tai juomaa hakemaan?” Uusin tarina on luettavissa nettisivuillamme www.seo.fi/40tarinaa #suomalainenenergiaosuuskunta #seo40vuotta #40tarinaa

Lue lisää

Suomalaisen Energiaosuuskunnan verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.