• SEO 40 vuotta!

  SEO 40 vuotta!

  1978-2018
 • SEO

  SEO

  Kotimainen ja paikallinen.
 • SEO

  SEO

  Yrittäjävetoinen ja uusiutuva.
 • SEO-kauppias

  SEO-kauppias

  on sitoutunut yrittäjä.
 • SEO

  SEO

  palvelee kaikkialla Suomessa.

SEO YRITYSKORTTI NYT SÄHKÖISESTI

12.11.2015. SEO sähköisti yrityskorttihakemukset

Luotollinen yrityskortti yksinkertaistaa ja sujuvoittaa yrityksen polttoaineostot yhdelle kortille, yhdelle laskulle. SEO tarjoaa yritykselle entistä helpomman tavan hankkia yrityskortti käyttöön, allekirjoittamalla korttihakemuksen sähköisesti SEO:n verkkopalvelussa (www.seo.fi).

”SEO etsii jatkuvasti ratkaisuja, joiden avulla asiakkaat saavat parempaa palvelua ja SEO-kauppiaiden toimintaedellytykset kehittyvät. Sähköisesti allekirjoitettava verkkolomake nopeuttaa kortin saapumista tarvitsijalle, ja vähentää paperien lähettelyä ja käsittelyä niin asiakkaalla kuin SEO:n toimistolla” kertoo SEO:n toimitusjohtaja Hannu Laitinen. ”Uskon yrityskorttiasiakkaiden määrän kasvavan, kun yrityksen edustaja voi tehdä korttitilauksen kerralla kuntoon verkkosivullamme.”

Korttihakemus on toteutettu Kehä 4 Oy:n verkkolomake.fi –palvelun avulla. Siinä yhdistyy ketterä verkkolomakkeen kehitysmalli ja juridisesti sitova sähköinen allekirjoitus. Juridisesti sitova allekirjoitus on Suomen Onlineallekirjoitus Oy:n palvelu, ja se on upotettu osaksi verkkolomake.fi –palvelua. Laitinen kertoo: ”Sähköinen allekirjoitus on ollut mietinnässä jo pari vuotta, mutta vasta Kehä4:n mahdollistama edullinen ratkaisumalli sopi meidän tarpeisiimme. Jatkossakin kehitämme SEO:n toimintaa valmiiksi mietittyjen ja kustannustehokkaiden palvelujen kautta.”

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Hannu Laitinen
Suomalainen Energiaosuuskunta SEO
0400-884 321, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kehä 4 Oy on toimivan johdon omistama ICT-alan konsultointi- ja palveluyritys. Olemme erikoistuneet web-ohjelmointiin, www-sivujen tuotantoon ja ylläpitoon sekä erilaisten Internet-palveluiden kehittämiseen. Yritys on perustettu 2008.

CIO Jukka Määttä
Kehä 4 Oy
040 478 3513

Suomen Onlineallekirjoitus Oy / onnistuu.fi tuottaa juridisesti sitovan sähköisen allekirjoituksen palvelua käytettäväksi selaimella, ohjelmointirajapinnan kautta tai upotettuna muihin sovelluksiin. Palvelussa panostetaan nopeaan ja edulliseen käyttöönottoon sekä hyvään liitettävyyteen.

Kehitysjohtaja Harri Koponen
Suomen Onlineallekirjoitus Oy
044 500 0020
Tilaa kuluttajan etukortti

Tilaa kuluttajan etukortti

SEO-asemat tarjoavat kuluttaja-asiakkailleen rahanarvoista etua käyttäessään SEO-etukorttia tankkauksen yhteydessä.

Tilaa tästä

Tilaa yrityskortti

Tilaa yrityskortti

Yritysasiakkaille SEO:lla on helppokäyttöinen yrityskortti. Lue lisää korteistamme ja tilaa omasi.

Tilaa tästä

Tilaa lämmitysöljyä

SEO Instagramissa

Suomalaisen Energiaosuuskunnan verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.